MINI GPS UREĐAJ

Široka upotreba: Praćenje lokacije vozila (najam automobila, kamion, moto, zamrzivač, čamac itd.)

MOBILNO GPS PRAĆENJE NA VAŠEM IPHONE, ANDROID TELEFONU, PC I MAC !!

Praćenje u realnom vremenu sa izvještavanjem uživo i dnevnikom istorije. Pogledajte na telefonu ili na web stranici. GPS koordinate možete primati i putem SMS-a.

Minijaturne dimenzije GPS lokatora

GPS tracker ima precizno minijaturno kompaktno tijelo, možemo ga držati samo na dva prsta. Kada lokator djeluje, ne emitira se nikakav zvuk ili svjetlo, može se vrlo lako sakriti bilo gdje.

Zahvaljujući magnetskom poklopcu koji se može skinuti možete postaviti .

Uređaj za praćenje GPS-a koristi se za praćenje i praćenje iznajmljenih vozila, iznajmljivanje automobila, prijevoz vrijedne robe, iznajmljivanje teških strojeva te praćenje specifičnih i posebnih dobara. 

 

Dugi način čekanja – 7 dana

GPS lokator ima ugrađenu punjivu 3,7V 1000mAh industrijsku Li-Polymer bateriju.

Možete birati između dva načina rada: način praćenja (GPRS je uvijek povezan i GPS je aktiviran vibracijama) i način mirovanja (GPRS je uvijek povezan i GPS je u stanju čekanja).

GSM/GPS tracker za auto sa SIM karticom je spojen na satelite i predstavlja idealnu zaštitu za auto. On detaljno locira mjesto auta i daje vam potpune informacije o trenutnoj poziciji vašeg vozila putem SMS poruke i s GPS koordinata. Cijena SMS poruke koju šalje GPS tracker ovisi o vašem telekomunikacijskog operatera.

Sada se već sigurno pitate kako to funkcionira ako nije povezano na Internet? Kako ćete znati gdje je uređaj? Ovo naime radi na pomoć SMS-a. U njega ubacite SIM karticu (bilo kakva npr. prepaid kartica koja ima malo na računu) i kada želite znati lokaciju samo pošaljete poruku na taj broj. Ubrzo dobijete poruku natrag gdje vam piše lokacija i link na google karte. Preciznost je do 10 metara. 

Pozicioniranje se temelji na GSM signalu, a rezultat se prikazuje pomoću GPS koordinata. Položaj se prikazuje čak i ako nema GPS signala, točno će se izračunati pomoću GSM signala. Sakrijte lokator bilo gdje! Uređaj ima dugo stanje pripravnosti, jednostavan način rada, stabilan je, pouzdan i jednostavno se postavlja. GPS tracker je dizajniran za napredno praćenje, posebno za praćenje vozila pomoću GPS, GSM i GPRS tehnologije. Posjeduje opciju praćenja uživo. Javlja lokaciju u stvarnom vremenu, ima opciju glasovnog poziva, SOS poziv…

GPS uređaj korisniku također omogućuje praćenje u obliku SMS poruke izravno na vaš mobilni telefon , gdje će se prikazati link na Google maps, a nakon klika na njega prikazat će se i trenutna lokacija praćenog vozila.

Drugi oblik je putem mobilne aplikacije  (iOS, Android), preko koje možete saznati gdje se nalazi vozilo koje se prati i razne potrebne podatke.

Glasovni nadzor

Po potrebi možete aktivirati mikrofon na uređaju. Davanjem naredbi putem SMS-a za aktiviranje mikrofona možete čuti sve zvukove/razgovore koji se nalaze u blizini odašiljača, max 10 metara. Nakon spajanja, ostanite na vezi, uređaj će nakon 10 sek uključiti mikrofon.

Zvučna obavijest

Nazovite broj SIM kartice u uređaju i kada čujete zvuk uređaja nakon oko 3 sek, znači da ste uspješno postavili naredbu uređaju. Kada se unutar 10m čuje buka jača od 45db, uređaj će vas automatski nazvati.

SOS funkcija

Ako pritisnete SOS tipku na uređaju, on automatski poziva memorirani broj. Ova opcija je vrlo korisna za avanturiste koji vole kampiranje, planinarenje, skijanje itd… Ponekad se dogode stvari na koje ne možemo utjecati, u tom slučaju samo pritisnite SOS tipku I uređaj će kontaktirati ljude koji su vam najbliži.

GSM/GPS

Poziciju ovog GPS-a možete saznati slanjem SMS-a na ovaj GPS broj, nakon čega će uređaj odgovoriti SMS porukom u obliku koordinata svoje pozicije putem Google karte. Također ga možete postaviti za automatsko slanje SMS-a svaki određeni vremenski interval, npr. jednom na sat.

X