GF-07 Mini GPS

GF-07 Mini GPS

33,00 KM

 

2b50.png Mini GPS lokator za vozila

2705.png Cijena : 33.00 KM

1f9f3.png Dostava : 8.00 KM

Napomena: za rad uređaja potrebna je SIM kartica sa GPRS/GSM podrškom

Mini prijenosni GSM lokator može vam poslužiti za kontrolu kretanja automobila, kamiona, građevinske opreme, kućnih ljubimaca, ljudi, bilo kojeg predmeta od osobnog interesa.

Uporedi
Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Mini prijenosni GSM lokator može vam poslužiti za kontrolu kretanja automobila, kamiona, građevinske opreme, kućnih ljubimaca, ljudi, bilo kojeg predmeta od osobnog interesa.

Također funkcionira kao diskretan GSM prislušni uređaj s funkcijom povratnog poziva. Pozicioniranje se temelji na GSM signalu, a rezultat se prikazuje pomoću GPS koordinata. Položaj se prikazuje čak i ako nema GPS

signala, točno će se izračunati pomoću GSM signala. Sakrijte lokator bilo gdje!

Uređaj ima dugo stanje pripravnosti, jednostavan način rada, stabilan je, pouzdan i jednostavno se postavlja.

 

 

GPS tracker je dizajniran za napredno praćenje, posebno za praćenje vozila pomoću GPS, GSM i GPRS tehnologije. Posjeduje opciju praćenja uživo.

Javlja lokaciju u stvarnom vremenu, ima opciju glasovnog poziva, SOS poziv…

SOS funkcija: Ako pritisnete SOS tipku na uređaju, on automatski poziva memorirani broj. Ova opcija je vrlo korisna za avanturiste koji vole kampiranje, planinarenje, skijanje itd… Ponekad se dogode stvari na koje ne možemo utjecati, u tom slučaju samo pritisnite SOS tipku I uređaj će kontaktirati ljude koji su vam najbliži.

GSM/GPS

Poziciju ovog GPS-a možete saznati slanjem SMS-a na ovaj GPS broj, nakon čega će uređaj odgovoriti SMS porukom u obliku koordinata svoje pozicije putem Google karte. Također ga možete postaviti za automatsko

slanje SMS-a svaki određeni vremenski interval, npr. jednom na sat.

 

 

Glasovni nadzor

Po potrebi možete aktivirati mikrofon na uređaju. Davanjem naredbi putem SMS-a za aktiviranje mikrofona možete čuti sve zvukove/razgovore koji se nalaze u blizini odašiljača.

Primjer: Vaš automobil je ukraden. Uz pomoć GPS lokatora možete odrediti položaj i čuti razgovor koji se događa u automobilu.

Uključivanje uređaja

Prije umetanja kartice, svakako ju aktivirajte i maknite PIN sa kartice. Otvorite stražnji poklopac uređaja, stavite SIM karticu utor, uređaj će se automatski spojiti na GSM mrežu. Prilikom spajanja, indikator svjetla će svijetliti 10 sek, nakon što se indikator ugasi, uređaj je spojen I možete zatvoriti stražnji poklopac.

• SIM kartica mora biti aktivirana sa sredstvima na računu!

Za autorizaciju broja na koji će uređaj slati obavijesti, pošaljite SMS poruku sa tekstom: SQbrojtelefona.

 

 

 

Glasovni nadzor

Po potrebi možete aktivirati mikrofon na uređaju. Davanjem naredbi putem SMS-a za aktiviranje mikrofona možete čuti sve zvukove/razgovore koji se nalaze u blizini odašiljača, max 10 metara. Nakon spajanja, ostanite na vezi, uređaj će nakon 10 sek uključiti mikrofon.

Zvučna obavijest

Nazovite broj SIM kartice u uređaju i kada čujete zvuk uređaja nakon oko 3 sek, znači da ste uspješno postavili naredbu uređaju. Kada se unutar 10m čuje buka jača od 45db, uređaj će vas automatski nazvati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “GF-07 Mini GPS”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *