GPS LOKATOR MINI

Zaštitite svoju imovinu i osobe, bez skupih sistema, na jednostavan i efikasan način!

GPS Lokator ima precizno minijaturno kompaktno tijelo, možemo ga držati samo na dva prsta. Kada lokator djeluje, ne emitira se nikakav zvuk ili svjetlo, može se vrlo lako sakriti bilo gdje.

Uređaj za praćenje GPS-a koristi se za praćenje i praćenje iznajmljenih vozila, iznajmljivanje automobila, prijevoz vrijedne robe, iznajmljivanje teških strojeva te praćenje specifičnih i posebnih dobara. 

DUGOTRAJNA BATERIJA

GPS lokator mini ima ugrađenu punjivu 3,7V 1000mAh industrijsku Li-Polymer bateriju.

 Baterija je dovoljna za nevjerovatnih 21 dan stand by moda. Izuzetno dugotrajna i za aktivno korištenje, slušanje poziva te konstantno praćenje lokacije. 

Jedan od najbolje ocijenjenih lokatora na svijetu!

GSM/GPS tracker za auto sa SIM karticom je spojen na satelite i predstavlja idealnu zaštitu za auto. On detaljno locira mjesto auta i daje vam potpune informacije o trenutnoj poziciji vašeg vozila putem SMS poruke i s GPS koordinata. Cijena SMS poruke koju šalje GPS tracker ovisi o vašem telekomunikacijskog operatera.

Sada se već sigurno pitate kako to funkcionira ako nije povezano na Internet? Kako ćete znati gdje je uređaj? Ovo naime radi na pomoć SMS-a. U njega ubacite SIM karticu (bilo kakva npr. prepaid kartica koja ima malo na računu) i kada želite znati lokaciju samo pošaljete poruku na taj broj. Ubrzo dobijete poruku natrag gdje vam piše lokacija i link na google karte. Preciznost je do 10 metara. 

Naš GPS uređaj pruža pouzdano i precizno lociranje kako bi osigurao sigurnost vaših vozila i voljenih osoba. Opremljen SIM karticom, ovaj napredni uređaj koristi mobilnu mrežu za slanje informacija o lokaciji u stvarnom vremenu. Bez obzira da li želite pratiti svoje vozilo ili zadržati nadzor nad voljenim osobama, naš mini GPS uređaj pruža praktično rješenje za vaše potrebe sigurnosti. Možete lako pristupiti informacijama o lokaciji putem mobilne aplikacije ili web sučelja, omogućavajući vam da budete obaviješteni o kretanju vozila ili osoba koje su vam važne. Svestrani i jednostavni za korištenje, naš mini GPS uređaj pruža vam mir uma znajući da imate kontrolu i sigurnost u svojim rukama.

GPS uređaj korisniku također omogućuje praćenje u obliku SMS poruke izravno na vaš mobilni telefon , gdje će se prikazati link na Google maps, a nakon klika na njega prikazat će se i trenutna lokacija praćenog vozila.

Drugi oblik je putem mobilne aplikacije  (iOS, Android), preko koje možete saznati gdje se nalazi vozilo koje se prati i razne potrebne podatke.

Glasovni nadzor

Po potrebi možete aktivirati mikrofon na uređaju. Davanjem naredbi putem SMS-a za aktiviranje mikrofona možete čuti sve zvukove/razgovore koji se nalaze u blizini odašiljača, max 10 metara. Nakon spajanja, ostanite na vezi, uređaj će nakon 10 sek uključiti mikrofon.

Zvučna obavijest

Nazovite broj SIM kartice u uređaju i kada čujete zvuk uređaja nakon oko 3 sek, znači da ste uspješno postavili naredbu uređaju. Kada se unutar 10m čuje buka jača od 45db, uređaj će vas automatski nazvati.

Kada locira objekat, tracker tekstualnom porukom šalje koordinate u obliku geografske širine i dužine na mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Dovoljno je da kliknete na link ili te brojke upišete u Google earth ili neku drugu mapu i videćete tačnu lokaciju objekta tj dobijate praćenje u realnom vremenu.

SOS funkcija

Ako pritisnete SOS tipku na uređaju, on automatski poziva memorirani broj. Ova opcija je vrlo korisna za avanturiste koji vole kampiranje, planinarenje, skijanje itd… Ponekad se dogode stvari na koje ne možemo utjecati, u tom slučaju samo pritisnite SOS tipku I uređaj će kontaktirati ljude koji su vam najbliži.

GSM/GPS

Poziciju ovog GPS-a možete saznati slanjem SMS-a na ovaj GPS broj, nakon čega će uređaj odgovoriti SMS porukom u obliku koordinata svoje pozicije putem Google karte. Također ga možete postaviti za automatsko slanje SMS-a svaki određeni vremenski interval, npr. jednom na sat.

X