IP13 PROmax

SMARTPHONE

ZAŠTO JE IP13
NAJPRODAVANIJI MODEL NA TRŽIŠTU?

Želite Smartphone uređaj a da njegova cijena nije vrtoglavno visoka? Onda je I13 Pro Max uređaj najbolji izbor. Obezbijedite sebi telefon koji podržava sve aplikacije*.

white+play+store+badge
* Podržava Google Play Store

8GB+64GB MEMORIJE

Dovoljno memorije i prostora za pohranu, omogućit će Vam neometano igranje, rad i zabavu.

Korištenje više aplikacija i zmjena u sekundi bez  – da brinete o brzini.

BRZINA I POUZDANOST

Radite, igrajte i odmarajte se

Telefon je izuzetne kvalitete. Njegovo pakovanje je originalno i dolazi zajedno sa maskom za telefon, slušalicama, punjačem i zaštitom za staklo. Nemate dodatnih nepotrebnih troškova kako bi potpuno uživali u svemu što Vam pruža ovaj model telefona. Narudžba Vam dolazi naredni dan na Vašu adresu, paket možete pregledati prije preuzimanja, a uz uređaj dobijate fiskalni račun i garanciju tako da ste potpuno sigurno u ono što kupujete.

KVALITETNA IZRADA

3D GLASS zadnje staklo

3D zamućeno zadnje staklo odličnog dizajna. Fantastične boje, iznimna tekstura i efekt zamućenosti daje IP13 premium izgled.

Sve je spremno za rad

Uz kupovinu IP13 pametnog telefona, osim garancije i osiguranog servisa, naši serviseri će prije slanja testirati svaki uređaj i instalirati potrebne aplikacije. Možete biti sigurni u kupovinu.

Facebook

Messenger

Viber

Youtube

Whats App

Greenify

Veće, brže, duže.

U odnosu na prethodni IP12 model, dobit ćete veći display sa popularnim NOTCH dizajnom

Brži procesor za još ugodniji rad i veću bateriju za dugotrajno korištenje.

0 %
veći ekran
0 %
veća brzina
0 %
veća baterija

Uživajte u omiljenim aplikacijama

Procesor u IP13 smartphone-u je dovoljno jak da možete pokrenuti svaku aplikaciju – bez problema.

Snimite i podijelite najbitnije momente

Vrhunske kamere spremne da uhvate sve vaše bitne trenutke. Bilo da se radi o fotografiji ili videozapisu, prednjoj ili zadnjoj kameri, bit ćete prezadovoljni rezultatima.

13 MPX

AUTO-FOCUS

8MPX

AI scene  

AI backlight photo 

AI portrait

AI double-shot

Niste se još odlučili?

Ovo nije sve! IP13 je fantastičan smartphone prema odnosu cijene i kvalitete.

Uz minimalnu cijenu , dobit ćete sve što Vam je potrebno od jednog pametnog telefona.

 

Baterija je bitna

IP13 smartphone je opremljen sa velikom baterijom kapaciteta 4000mAh koji je dovoljan za cjelodnevno korištenje. Možete razgovarati, gledati YouTube, družiti se na društvenim mrežama bez da brinete o potrošnji baterije.

A ako se dogodi da trebate dopuniti bateriju, dovoljno brzo će se napuniti kako bi nastavili sa korištenjem.

* Available on iPhone, iPad and all Android devices from 5.5

Zašto kupiti IP13 preko naše stranice?

Kupovinom IP13 smartphone telefona imate pravo na garanciju. Osim garancije na ispravnost, garantujemo da će sve funkcije uređaja biti ispravne, te ukoliko imate problem, iste će biti otklonjene ili ćete dobito zamjenski uređaj.

Možete biti sigurni u svoju kupovinu, jer kupovinom IP13 smartphone uređaja dobijate fiskalni račun, kao dokaz kupovine i sredstvo garancije.

Možete biti sigurni u kupovinu IP13 uređaja jer Vam u slučaju potrebe osiguravamo servis. Ukoliko imate neki problem, možemo ga otkloniti, bez obzira da li se radi o kvaru ili aplikacijama koje su Vam potrebne.

Nakon narudžbe, operater će Vas pozvati kako bi potvrdio narudžbu te možete biti sigurni da će Vaš uređaj biti na adresi u roku 24h.

Kupovinom IP13 smartphone-a, možete biti mirni, jer plaćate tek nakon što kurir dostavi uređaj. Otvaranje paketa je dozvoljeno, tako da prije plaćanja možete provjeriti paket i da li je sve u redu.

KVALITETNA IZRADA

3D GLASS zadnje staklo

3D zamućeno zadnje staklo odličnog dizajna. Fantastične boje, iznimna tekstura i efekt zamućenosti daje IP13 premium izgled.

© 2022 mojmobitel. All Rights Reserved
X