Datum 9. rujna 2024. smatra se najmoćnijim danom u mjesecu, zahvaljujući karakterističnom spoju brojeva. Prema numerolozima, dani poput današnjeg imaju smisla zbog mističnog rasporeda znamenki, posebice niza 9-9. Oni predviđaju da ovaj dan ima izvanredan potencijal za postignuće i predstavlja mnoge šanse da privučete sreću u svoj život.

  • Današnji dan obilježava se kao jedan od najvažnijih dana u rujnu, koji poziva na proaktivan angažman umjesto neaktivnosti. Nastojte ostvariti što više svojih postavljenih ciljeva. Okolnosti su danas povoljne za sve, pa su vaši izbori širom otvoreni. Ono što se uistinu računa je način razmišljanja koji usvojite u vezi sa zadatkom koji je pred vama. Energija povezana s Devet potiče jačanje snage, odlučnost za postignućem i motivaciju za osobni rast.

Današnji dan predstavlja fantastičnu priliku za stjecanje znanja, jačanje intuicije i stjecanje svježih uvida. Mnogi će se ljudi osloboditi određenih strahova i nesigurnosti, što će rezultirati većom slobodom, većom neovisnošću i poboljšanom produktivnošću. Sekvenca 9-9 upravlja danom, pozivajući vas da obratite pozornost na svoje srce, jer je to jedini način da otkrijete svoj pravi put i svrhu.

  • Od vitalne je važnosti poduzeti taj prvi korak prema ostvarenju vaših težnji; stvaranje novih početaka i jačanje vašeg povjerenja u vaše sposobnosti i znanje je ključno. Evo što vas još očekuje u danu ispunjenom nizom od 9-9: Borite se protiv štetnih navika i uklonite sve nepotrebne utege. Ovaj dan predstavlja fantastičnu priliku da otpustite prošlost zajedno sa svim negativnim sjećanjima.

Nepovoljna sjećanja i misli mogu se značajno smanjiti ili potpuno iskorijeniti. Pun optimizma, ovaj trenutak mnogima od nas omogućuje da s nadom gledamo u budućnost. Dajte prioritet završavanju bitnih zadataka. Iako je danas moguće pokrenuti novi pothvat, preporuča se da se prvo pozabavite i eliminirate sve projekte ili odgovornosti koje se ne mogu odgoditi.

  • Ovaj dan predstavlja izvrsnu priliku da se upustite u ljubav, avanturu i stvaranje novih prijateljstava. Budite oprezni u pogledu romantičnih naznaka. Idealan je trenutak za shopping, pa si priuštite nešto što već dugo priželjkujete.

BONUS:

Uvriježeno mišljenje je da konzumiranje hrane kasno navečer dovodi do debljanja. Pojedinci koji žele izgubiti kilograme često se koncentriraju na izbor večere, a nutricionistica Eleonora Jažić za “Pomakne granice” podijelila je saznanja o najboljim opcijama za večeru i namirnicama kojih se treba kloniti. Nutricionistica ističe kako svaki obrok ima podjednaku važnost zbog doprinosa ukupnom unosu nutrijenata koji osigurava energiju potrebnu za optimalno funkcioniranje organizma.

Započela je: “Preporučljivo je imati tri do šest obroka tijekom dana, prilagođenih dnevnom ritmu i zahtjevima pojedinca. U tom okviru, večera osigurava potrebnu energiju za aktivnosti u večernjim i ranim jutarnjim satima. Štoviše, hranjiva i visoka -kvalitetna večera može pomoći u održavanju stabilne razine šećera u krvi. Izostavljanje večernjeg obroka Uvriježeno mišljenje da odricanje od večere pomaže u mršavljenju često može imati suprotan učinak.

Kao što ona sugerira, odricanje od večere može dovesti do prejedanja kasnije navečer ili sljedećeg jutra, što bi moglo ometati i probavu i spavanje. Kako biste izbjegli kasnonoćne grickalice i pretjerano jedenje, preporučljivo je ravnomjerno rasporediti obroke tijekom dana. Osim toga, glad može negativno utjecati na kvalitetu sna, dok dobro uravnotežena večera može poboljšati san. Za one koji su posvećeni treningu i razvoju mišića, posebno se savjetuje da ne preskaču obroke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here