Pravila i uslovi korištenja

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće Pravila i Uslove Korištenja prije korištenja našeg portala “Mojmobitel” Portal

. Pristupanjem i korištenjem našeg portala, automatski pristajete na sve uvjete i odredbe koje su navedene u ovom dokumentu.

  1. Objektivnost i kvalitet: Naš portal se obavezuje na objektivno izvještavanje i pružanje kvalitetnog sadržaja našim korisnicima. Trudimo se osigurati tačnost i relevantnost informacija koje dijelimo.
  2. Prava intelektualnog vlasništva: Svi sadržaji na našem portalu podliježu zakonima o intelektualnom vlasništvu. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela našeg sadržaja nije dozvoljeno.
  3. Odgovornost korisnika: Korisnici su odgovorni za korištenje našeg portala u skladu sa primjenjivim zakonima i pravilima. Nećemo tolerirati zloupotrebu ili neetičko ponašanje.
  4. Linkovi na treće strane: Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politike privatnosti trećih strana koje su povezane s našim portalom.
  5. Izmjene uvjeta: Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta u bilo koje vrijeme. Ažurirane verzije uvjeta korištenja bit će objavljene na našem portalu.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovim uvjetima, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice ili preko društvenih mreža.

Vaš “MojMobitel” Portal