Marija Šerifović, poznata pevačica i dobitnica mnogih muzičkih priznanja, izazvala je iznenađenje javnosti krajem prošle godine kada je postala majka. Njena odluka da koristi usluge surogat majke, što nije uobičajeno na našim prostorima, podigla je dosta pažnje. Maleni Mario, njen sin, rođen je u Los Anđelesu, Sjedinjene Američke Države, a Marija je istakla da je ovaj proces za nju bio jedinstven i emotivan.

Na početku godine, 8. marta, Marija je u Zagrebu započela svoju novu turneju pod nazivom “Dolazi ljubav”, označavajući tako početak uzbudljivog muzičkog putovanja. Dok ona oduševljava publiku širom regiona, njen sin Mario provodi vreme s bakom Vericom i predanom babicom koja se brine o njegovom razvoju.

Rođenje Marijinog sina izazvalo je veliko interesovanje javnosti, a njen pristup majčinstvu privukao je dodatnu pažnju. Kroz objave na društvenim mrežama, Marija deli trenutke svakodnevnog života sa svojim sinom, pokazujući svoju posvećenost majčinskoj ulozi. Njen život doživeo je potpunu transformaciju, a Mario je postao centralna figura njenog sveta. Marija retko napušta sina, osim kada je to apsolutno neophodno, naglašavajući koliko je majčinstvo za nju ispunjavajuće, ali i izazovno.

U jednom od svojih intervjua, Marija je otvoreno govorila o izazovima samohranog majčinstva i o tome kako se nosi s pritiskom društvenih mreža, gde često dobija neželjene savete od nepoznatih ljudi. Iako joj saveti ponekad budu naporni, ona priznaje da su mnogi korisni i da je neke od njih primenila u svom roditeljstvu. Takođe je izrazila svoju odlučnost da pruža Mariju sve potrebne alate kako bi se uspešno snalazio u životu, bez obzira na netradicionalni način na koji je odrastao. Smatra da je podsticajna atmosfera ključna za detetov intelektualni i emocionalni razvoj.

U međuvremenu, dok se Marija posvetila svojoj turneji, na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gde je i članica žirija, njeno mesto privremeno je preuzela koleginica Sanja Vučić. Tokom snimanja, Sanja je priznala da nije lako zameniti Mariju, ali se potrudila da pruži svoj maksimum. Takođe je istakla da je ovo jednokratna promena, te je publiku uverila da će se Marija uskoro vratiti.

Sanja je dodatno otkrila da su prilikom angažovanja za ovu ulogu vođene konsultacije sa žirijem, tokom kojih su podeljene različite perspektive o proceni takmičara. Iako su razgovori bili opširni, nisu uspeli da dođu do potpunog saglasja, ali je Sanja priznala da je spremna da obavi ovaj zadatak s maksimalnom posvećenošću, uz poštovanje prema Marijinom radu i doprinosu u emisiji.

Marijin povratak se očekuje uskoro, što dodatno podiže interesovanje publike kako za njenu muzičku karijeru, tako i za njen novi život kao majke, koji je započela na nesvakidašnji način.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here