Svetlana Ceca Ražnatović već duže vreme čuva privatnost svog ljubavnog života, pa trenutno malo toga znamo o njemu. Poznato je da je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem, sa kojim ima sina Veljka i kćerku Anastasiju. Nakon toga, detalji o njenim emotivnim vezama su uglavnom nepoznati.

  • Pjevačici Cece Ražnatović bivši poznanik povjerio je povjerljive podatke. Cece Ražnatović odlučila je ne ulaziti u svoju osobnu povijest, točnije vezu sa Željkom Ražnatovićem, koja je započela dok je on još bio u braku. Privatne stvari Cece Ražnatović otkrila je bivša prijateljica, koja je otvoreno govorila o njezinim ljubavnim iskustvima, osim jednog bezbrižnog incidenta koji je podijelila tijekom gostovanja u emisiji Glamur na Happy televiziji.

    Na bezbrižan način, tijekom intervjua je spomenula da je šaljivo zahtijevala od svog supruga da nosi vjenčani prsten, budući da ga nije nosio kad su se prvo sreli, što ju je navelo na pretpostavku da nije vezan. Tijekom devedesetih Ceca se sprijateljila s Vericom Ilić, talentiranom osobom koja se istaknula kao novinarka, tekstopisac, kolumnistica i autorica knjige Naličje estrada.

    Tijekom intervjua koji je vodio Svet, otkriveno je da je Ražnatović dosljedno pokazivala gostoljubivost i otvoreno držanje, spremno dajući uvid u svoj život prije udaje za Željka i svoju vezu s Harom Samardžićem, koji je u to vrijeme navodno bio u braku. “Ceca i ja smo održavali izuzetno transparentan odnos. U jednom smo trenutku čak imali i blisku vezu. To se dogodilo nedugo nakon njezina povratka iz Švicarske, a tijekom tog vremena vodili smo iskreni razgovor u kojem je ona otvoreno razgovarala o svojoj ljubavnoj vezi sa Švicarcem. poznat kao Hara.

    Kao i svaka mlada djevojka, proživjela je put zaljubljenosti, odlaska i spoznaje da nije ispunila njezina očekivanja. Opće je poznato da je bila u ljubavnoj vezi s Harom. Dapače, jako se trudila moliti Ražnatovića da intervenira i spriječi da njegove pravne nevolje dovedu do njegovog uhićenja. Jako se divim onima koji su spremni boriti se za svoju ljubav. Verica, bivša poznanica Cece Ražnatović, donijela je intrigantno otkriće ispričavši da je bila u dugogodišnjoj vezi s Cecinim pokojnim suprugom te mu je čak davala savjete kako da osvoji njegovo srce.

Moje poznavanje njega proizlazi iz potpuno drugačijeg okruženja, nevezano za konkretnu emisiju o kojoj je riječ. Poznajem ga od njegove osamnaeste godine, jer je radio zajedno sa suprugom jednog mog dragog prijatelja. Bio je profinjena i kulturna osoba koja je visoko cijenila žene. Ceca je razvila osjećaje prema njemu, iako on u početku nije uzvraćao. Dao sam joj savjet, rekavši: “Ako ga uspiješ pridobiti, oženit će te.” Obavijestili su me da je Željko željno iščekivao čitanje mojih tjednih kolumni i izrazili nepokolebljivu podršku, poručivši: “Svatko tko se susretne s ovom ženom snosit će posljedice”. Također su jasno dali do znanja da za to vrijeme neće biti u društvu svojih supruga. Igrom slučaja imao sam priliku upoznati Nataliju, njegovu suprugu. Za vrijeme mog rada na RTS-u organizirali su moju suprugu obuku za sekretaricu na televiziji.

Bio sam zadužen za nadgledanje ovog postupka. U sjećanje mi se urezao točan trenutak kada su njezine riječi pogodile žicu: “Vala, ja baš i ne moram raditi, ali osjećam se nemirno kad sam kod kuće. Imam toliko izobilja da nisam obavezna sudjelovati u bilo kakvim aktivnostima.” Bilo je to tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća, razdoblja obilježenog mojim razvodom i odgojem moje djece, da nisam mogla a da ne razmišljam odakle joj tolika svota novca. U međuvremenu sam neumorno radila na četiri različita posla samo kako bih osigurala svoju djecu.

Prošlo je mnogo godina prije nego što sam dobio vijest da je Natalija Ražnatović, moja studentica, u rodu s poznatom obitelji Ražnatović. Ovo me otkriće dodatno povezalo s tom utjecajnom obitelji. Unatoč našem kratkom vremenu koje smo proveli zajedno, nikad nisam imao priliku ponovno se naći s njom jer se već preselila. Takav je osjećaj u tom periodu doživljavala moja nekadašnja prijateljica Cece Ražnatović.

U tom posebnom razdoblju pop kulture izostavljanje Cece iz Veričine knjige Nadolazeće strane popa izazvalo je veliku buru, unatoč zadivljujućoj prirodi njezine priče. U razgovoru s Vanjom Bulićem pitao se zašto ja, navodno hrabra osoba, nikada nisam pisao o Ceci. Reagirao sam uz objašnjenje da su Cecini postupci uvijek bili u javnosti, ne ostavljajući mjesta pretvaranju i fasadama. Ostaje autentična sama sebi, bez potrebe za uljepšavanjem.

Nažalost, Verica je izgubila kontakt s najistaknutijim glazbenikom u regiji i nije održavala komunikaciju. Od danas nemam nikakav kontakt s Cecom. Prevladavajući problem među pojedincima u industriji zabave je da postanu pretjerano ovisni o drugima kada osjećaju da trebaju njihovu prisutnost. Kao da se drže za štaku. Međutim, kad jednom stanu na pozornicu i obasjaju ih svjetla reflektora, sva ostala razmišljanja nestaju. Ljudi mogu ispoljavati dosta čudna ponašanja, primijetila je Verica, ne navodeći izričito da se to zapažanje odnosi na Cecu.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here