Kreativna glumica

Eva Ras, poznata glumica koja se ističe svojom raznolikom kreativnošću, posljednjih godina istražuje nove umjetničke izražaje, uključujući i digitalnu umjetnost na računalu. Nedavno je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotomontažu koja je duboko dirnula njezine obožavatelje. Montaža prikazuje sliku lekara kako nose tijelo u najlonskoj kesi, simulirajući njezin izgled nakon incidenta koji je doživjela tijekom snimanja, o kojem je otvoreno pisala na Facebooku.

 

Prema njezinim riječima, na snimanju je došlo do incidenta kada su je tri koleginice gurnule s leđa, nakon čega su sve zajedno pale na nju. Iako je u početku mislila da je riječ o nesreći, Eva Ras je uvjerena da je napad bio namjeran čin protiv nje. Kritizirala je ponašanje kolegica, ističući da su pokazale nedostatak empatije i profesionalnosti, što je rezultiralo ozljedom koja je uključivala unutarnje krvarenje.

Eva ras o medijima

“Nedelju dana nakon toga, prestale su sa mnom komunicirati. Jedna od njih nije se mogla sjetiti što se točno dogodilo”, objasnila je Eva Ras u medijima nakon incidenta. Naglasila je kako je veoma iznenađena nedostatkom reakcije okoline na njezino stanje nakon pada te je istaknula da ne namjerava podizati tužbu protiv svojih kolegica, unatoč uvjerenju da je bila žrtva namjernog napada.

 

Ova kontroverzna situacija dodatno je produbila raspravu o sigurnosti na snimanjima i odnosima među kolegama u industriji zabave. Eva Ras, inače bolesna i dugogodišnja borac s kancerom, istaknula je važnost odgovornosti i solidarnosti među kolegama u svom izlaganju, dok su obožavatelji izrazili podršku i simpatije prema njoj u ovim teškim trenucima.

Empatija

Ovaj događaj podsjetio je javnost na izazove s kojima se stariji umjetnici suočavaju u zabavnoj industriji te je potaknuo raspravu o etici i profesionalizmu na radnom mjestu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here