Milica Polskaja je zadivljujuća plavuša iz Nice za koju mnogi kažu da živi životom iz bajke. Svoju sreću pronašla je daleko od Srbije udajom za bogatog Kazahstana, a detalje svog raskošnog života rado deli na internetu.

https://www.instagram.com/reel/C7UMXEKoqmX/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d15d40da-37df-4fe6-8cbb-7660a737c80b

Fatalna Milica, majka četvoro dece, nekada je dizajnirala odeću, a sada je sve ušla. Za njenu porodicu i porodični posao. Živi u Almatiju, Kazahstan, sa decom i mužem, ali se ne pojavljuje u javnosti.

https://www.instagram.com/reel/Cy_D2yUItad/?utm_source=ig_embed&ig_rid=77585d76-39db-4cbc-a21a-b770f50871d1

Izuzetno je popularna na Instagramu, prati je preko 350.000 ljudi, koji je često “počaste” izazovnim fotografijama i dijele trenutke iz privatnog života, a često izaziva burne rasprave svojim komentarima o tome gdje on živi. Bila je tako velika i luksuzna da čak ni ona nije znala koliko soba ima.

https://www.instagram.com/reel/C35kvRCItAj/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ce8f7980-308c-4a70-97ec-8f5d6f8807dc

– Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa – istakla je Milica i dodala:

Lift treba da stigne, imamo sve spremno, ali još treba da stigne. Popravljamo bazen, imamo dva, zatvoreni i otvoreni. Za mesec dana bi trebalo da počnemo sa bazenom, to je ogromna kuća i posao ne prestaje. Svima je zanimljiv izgled kazahstanske milionerke koja je osvojila njeno srce u Dubaiju, a iako mnogi smatraju da je udata za mnogo starijeg muškarca, Milika ove tvrdnje opovrgava.

https://www.instagram.com/p/Copg9OJIJkw/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0f53272e-23c5-463b-aa02-ffe11c67acf0

Jednog dana ću to pokazati mužu, ali trenutno ne razmišljam o tome. Svi znaju kako on izgleda, ali ne želim da otkrivam njegov identitet jer se bavi poslom. Moj blogerski život je malo dosadan, tako da je ovo najbolje za oboje – Milica je ranije objasnila da se Milica često na mreži hvali skupim poklonima koje dobija od supruga, poput cipela, torbi i haljina luksuznih brendova. Često dijeli fotografije na kojima pokazuje kakvu kolekciju nakita ima.

Dok su mnogi verovali da ju je muž obožavao do kome i zaključao je zlatom i dijamantima, Milika je istakla da pravi muškarac treba da brine o svojoj ženi. Često me iznenadi sitnicama koje mi poboljšavaju život. To znači da ima podršku i ja ga konsultujem o svemu. Ovdje nema glavne riječi. Tek kada oboje zajedno razmišljamo i radimo zajedno, možemo doći do zaključka. Ponekad on sluša mene, a ponekad ja njega. Kompromis u svemu je idealan.

– Volela sam da dobijam cipele na poklon, ali više ne. Nakit je uvek moj izbor – otkrila je ranije Milica.

Inače, Milica je majka četvoro dece, koju takođe ne pokazuje u javnosti i čija se lica često zamagljuju na njenim snimcima.

Štaviše, kako je ranije otkrila, ona živi u velikoj kući sa svekrvom, ali se zbog posla ne viđaju često.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here