Javnost je zaokupila priča obitelji Rodić iz Titela kada se otkrilo da je najmlađa kći Bogdana bila u ljubavnoj vezi s Veljkom Ražnatovićem, sinom poznate folk pjevačice Cece. Njihovi susjedi ih pohvaljuju, ističući njihovu vrijednost i predanost. Od svojih adolescencijskih godina, tri sestre su aktivno sudjelovale u obiteljskom poduzeću, brinući se o peradi i prodajući meso na lokalnoj tržnici.

Prije nekoliko godina Danijela Rodić, majka sestara, s ponosom je za medije ispričala kako su njezine kćeri obrazovane i uspješne osobe. Ime Bogdane Ražnatović stoji kao osebujna i prepoznatljiva figura.

  • Nekoć pobjednička sila na košarkaškom terenu, Bogdana je briljirala u svojim sportskim nastojanjima. Nakon što je završila cijenjenu Visoku poslovnu školu u Beogradu, svoj fokus preusmjerila je na upravljanje financijskim aspektima obiteljskog poslovanja. Dok je njezina profesionalna sportska karijera bila prekinuta zbog nesretnih ozljeda, Bogdana se rado prisjeća svojih dosadašnjih uspjeha kako na terenu, tako i kao reprezentativca. Prihvaćajući novo poglavlje u svom životu, sada pronalazi radost na drugom putu.

Bogdana i Veljko su 2018. godine započeli zajedničko romantično putovanje. Anastasija je imala zadovoljstvo upoznati ih i odmah je prepoznala Bogdaninu prikladnost za ženu svom bratu – što se pokazalo točnim. Sljedeće godine izmijenili su zavjete i krenuli na prelijepi bračni put. Danas su radosno prihvatili roditeljstvo, blagoslovljeni prisutnošću tri divna sina: Veljka, Krstana i Isaije.

 

Preuzimajući odgovornost majčinstva, Veljkova supruga je potpuno posvećena usmjeravanju svoje djece na pravi put. Iako se radije drži povučeno, njezino prisustvo na javnim okupljanjima ne prestaje osvajati publiku svojim besprijekornim osjećajem za stil.

Ime Bojane Šijan veže se uz odlikovanje i prepoznatljivost.

Mirko Šijan, sin pjevačice Goce Božinovske, oženjen je Bojanom, koja je također udana žena. Bojanin zanosni izgled izaziva značajnu medijsku pažnju. Prije udaje prepustila se raskošnim odmorima sa sestrama i uspješno završila studij prava. Međutim, njezin fokus sada se prvenstveno vrti oko njezine obitelji i obiteljskog života.

Nataša Rodić je ime osobe o kojoj pišemo u nastavku.

Iako je najstarija sestra, Nataša je ostala neudana i bez djece. Diplomirala je medijski menadžment i trenutno vodi svoj uspješan posao u sektoru brze hrane. Dok se nekada uz sestru Bojanu bavila modnom linijom, sada se prvenstveno posvetila drugim profesionalnim poslovima.

Nataša je ranije poslovno surađivala sa svojim dečkom Matijom Bojovićem koji je porijeklom iz Crne Gore. Ipak, ostaje nejasno jesu li još uvijek zajedno. Pojavile su se vesti koje su je povezivale s mlađim sinom Zlate Petrović, ali Nataša te glasine nikada nije potvrdila.

Sestre Rodić stekle su priznanje svojom nepokolebljivom predanošću svojim profesionalnim nastojanjima i obitelji, uz svoju zadivljujuću ljepotu, često prikazanu na raznim platformama društvenih medija.

Dodatni tekst

Kada se suočite s preprekama ili se suočite s potrebom donošenja ključnih odluka, ključno je imati na umu nekoliko bitnih smjernica koje vam mogu pomoći u rješavanju situacija na najoptimalniji mogući način. Prvo, imajte strpljenja i dajte si dovoljno vremena da pažljivo razmislite prije nego što donesete odluku. Povremeno se pokaže korisnim usporiti i ispitati situaciju iz više perspektiva. Drugo, ostanite spremni za učenje i osobni rast. Nikada nije kasno za stjecanje novih znanja i vještina koje će vas opremiti da se izravno uhvatite u koštac s izazovima. Osim toga, budite svjesni svojih emocija i individualnih potreba. Nije sramota tražiti pomoć od drugih kada se pojavi potreba. U konačnici, prikupite hrabrost i zadržite nepokolebljivu vjeru u vlastite sposobnosti. Svaka situacija predstavlja priliku za osobni napredak i sazrijevanje, stoga se izazovima suočite s odlučnim povjerenjem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here