Vest da se Haris i Melina Džinović razvode nakon 20 godina braka odjeknula je kao bomba, posebno jer je Melina podnela zahtev za razvod. Još veću pažnju izazvala je najnovija informacija da Haris Džinović ima novu devojku.

  • U tijeku je rasprava o nedavnom i naglom raskidu braka poznatog pjevača Harisa Džinovića i njegove cijenjene partnerice, modne dizajnerice Meline. Haris je otvoreno izrazio svoju želju da se upusti u svježi romantični pothvat, naglašavajući svoju čežnju za emotivnim suputnikom koji ispunjava specifične zahtjeve. Da bi bila prikladna za novu djevojku Harisa Džinovića mora zadovoljiti navedene uvjete…

Trenutno u romantičnom partnerstvu, Haris Džinović je izrazio svoje duboko divljenje prema ženama koje posjeduju jedinstvenu kombinaciju emocionalne pristupačnosti i intelektualne stimulacije. On prepoznaje nedostatak pojedinaca koji utjelovljuju i ljepotu i inteligenciju, a istovremeno su emocionalno dostupni. Prema njemu, žena mora pokazivati ​​specifične atribute kao što su normalnost, moralni kompas, tolerancija i marljiva radna etika.

Ljubav se, prema Džinovićevim riječima, može prenijeti nekompliciranim radnjama poput nježnog dodira ruke, a pritom obuhvatiti i intimu koja se nalazi unutar granica spavaće sobe. Džinović smatra da žene trebaju imati odlučan stav, a to je osobina koja je za svaku osobu bitna. Haris Džinović bez zadrške priznaje da posjeduje veliko znanje o mnoštvu poslova potrebnih za održavanje njegove vile na Senjaku, te nema želju oslanjati se na pomoć budućeg partnera.

Od malih nogu sam preuzeo odgovornost peglanja i posjedujem vještinu šivanja”, otkrio je. U našem društvu postoji poslovica koja točno karakterizira moju osobnost – ja sam pizzazzla, odnosno perfekcionist Osim toga, slobodnog vremena imam na pretek jer je moja jedina posvećenost muzici, koja obično oduzima oko 2-3 sata dnevno, uglavnom u večernjim satima, prenio je nedavno Haris nas.

U svojim kulinarskim bavljenjima marljivo osiguravam da svako posuđe i pribor budu odmah oprani i da ne ostanu u sudoperu. Dok se nešto lagano krčka ili cvrči, ja iskoristim trenutak za pospremanje i održavanje netaknutog okoliša. A kada je priprema hrane gotova, posvećujem veliku pažnju temeljitom čišćenju svih predmeta. Džinović je nedavno iznio slično zapažanje. Osvrćući se na negativne povratne informacije koje dobiva, Haris je priznao da ga neki pojedinci mogu doživjeti kao ekscentričnu i potencijalno razdražljivu osobu.

Izražavajući svoju sklonost prema slabo osvijetljenim okruženjima i držeći se visokih standarda, naglasio je razliku između zahtjevnosti i mrzovolje, budući da prvo podrazumijeva pozitivan stav. Pogled mu je skrenuo prema Melini, potaknuvši navalu sjećanja s njezinog prvog posjeta njegovoj rezidenciji u Parizu. Nakon što je otvorila njegov ormar, odmah se raspitala o njegovim životnim aranžmanima, nesposobna shvatiti pojam žene koja ne stanuje ondje ili ne ispunjava njegove kulinarske zahtjeve.

Harris je izrazio svoje zadovoljstvo svojim životom u osami. Njegov ormar, koji se sastojao od košulja i hlača, bio je besprijekorno posložen, pokazujući njegovu pedantnu prirodu. Naglasio je da se njegova predanost savršenstvu prenosi i na njegova glazbena nastojanja. Što se tiče ispravljanja pogrešaka tijekom glazbenih izvedbi, ne bježim od pružanja iskrenih povratnih informacija. Ako, na primjer, moj bend jednom prilikom održi izvanredan koncert, ali drugom ne uspije, osiguravam da se problem izravno riješi.

Kao dirigent, posjedujem sposobnost razaznavanja pogrešaka i detektiranja odsustva strasti u izvedbama glazbenika, iako publika može ostati nesvjesna tih odstupanja. Ključni čimbenik leži u koncentraciji, a iako nisam bezosjećajan prema pogreškama, nemam nultu toleranciju na njih. Čak ni ja, kao dirigent, nisam imun na pogreške u glazbenom području, što se može pokazati iznimno neugodnim. Težnja za besprijekornošću ključni je zahtjev u svijetu glazbe, jer ne ostavlja mjesta za bilo kakve pogrešne korake, a ja sam to očekivanje internalizirao i primijenio na sve aspekte svog života.

Kada su Haris i Melina tek počeli izlaziti, Haris ju je uvjeravao da nema problema. Široko je rasprostranjeno uvjerenje među ženama diljem svijeta da posjeduju moć preobrazbe muškarca. Ipak, ova ideja je često nedostižna, jer samo mali dio muškaraca ima sposobnost promjene u određenim područjima. Svaka osoba ima svoju vlastitu različitu šminku, dopuštajući minimalne mogućnosti za značajne izmjene.

Ženama je svojstvena sklonost da posjeduju povjerenje u svoju sposobnost da razluče što je optimalno i sklonost da utječu na ponašanje svog partnera. Ipak, ključ za postizanje bilo kakve izmjene leži u postizanju kompromisa. To zahtijeva preuzimanje uloge pokretača i provedbu potrebnih prilagodbi. Osobno ne vodim usamljenički život; nego dijelim svoje postojanje sa suprugom i dvoje potomaka. U ovom posebnom scenariju, najveća važnost pridaje se kompatibilnosti, često nas tjerajući da poduzmemo radnje koje mogu ležati izvan granica naše poznate sfere.

U intervjuu za “K1” proslavljeni pjevač je spomenuo da je njegova supruga Melina pod njegovim vodstvom stekla kulinarske vještine. Kuhanje je talent koji posjedujem jednako kao i pjevanje. Trenutno se ne bavim aktivno svakodnevnom pripremom obroka, jer su naša djeca preuzela odgovornost kuhanja za sebe. Dok me Melina u nekim jelima nadmašuje, važno je napomenuti da joj je, kad smo se upoznali, nedostajalo ni najosnovnije znanje o kuhanju jaja.

Nisam ja zaslužan što je napravila takve korake, jer je samostalno zaronila u svijet kuhanja i bavila se svojim interesima. Presudni element kuhanja leži u žaru koji čovjek posjeduje za to. Živo se sjećam brojnih prilika kada sam morao baciti više posuda napunjenih jelima koja su bila ili pretjerano slana ili zagorjela. Ipak, predanošću i ponavljanjem, kuhanje se za mene pretvorilo u jednostavan pothvat.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here