Uprkos uspehu i luksuzu, Duško Tošić nikada nije zaboravio odakle je došao, pa je pre nekoliko godina sagradio luksuzno imanje u Orlovatu, u blizini rodnog Zrenjanina, i pretvorio ga u Poklonio mojim roditeljima.

Uprkos tome, njegova majka Nikoleta i dalje živi na starom porodičnom imanju preko puta nove kuće njenog sina nakon smrti supruga Milorada 2018. godine. Bivši fudbaler, sada uspješan menadžer, progovorio je o Dusku i njegovoj majci za koju su on i njegova sestra Katarina veoma vezani.

Dušku se ovde ne viđamo često kao nekada, kada je često dolazio. On je veoma kulturan mladić koji se ne stidi svojih korena i odakle potiče. Uvek je bio dobro dete i uvek je bio. Normalan i ljubazan covek. Kad god bi došao u posjetu majci, redovno bi nas zvao i kratko razgovarao. Dolazi na velike festivale, kao i njegova sestra Catarina. Sa sobom je često vodio i svoje ćerke, koje su voljele provoditi vrijeme kod bake na selu. Nema ništa ljepše od ovoga – pričaju nam mještani Orlovata da je Duškova majka Nikolaita živjela u kući preko puta sinovljeve kuće na starom porodičnom imanju i često ga posjećivala. imovine kako bismo bili sigurni da je sve u redu. Iako su Dusco i Jelena Cariuša, s kojom je i dalje zvanično supruga, posljednjih sedmica jedna od glavnih tema medija, kažu nam Tošićeve komšije, nakon otkrića njegove prepiske sa Severinom Nakon izlaska iz vode, njegova majci nije palo na pamet da komentariše sinovljev brak.

Nikolaita se nikada nije mešala u brak svog sina, niti je želela da komentariše u medijima život Duškova ili svoje snahe. Ona je žena koja gleda svoja posla i svoju imovinu. Veoma je skromna i druželjubiva. Najvažnije joj je da su joj deca srećna, a ona se nikada nije mešala u njihove odluke, pa neće ni sada. Jedna naša sagovornica nam je rekla da je mi u selu veoma poštujemo. Pitamo se i da li su nedavno imali priliku da sretnu Duskovu suprugu Jelenu u svom selu.

Iako su bili u dobrim odnosima, okupili su decu, a sada to radi samo Dusko. Jelena voli da dolazi ovde da provede vreme u prirodi sa porodicom svog supruga. Iskreno govoreći, ne možemo se ni sjetiti kada smo je zadnji put vidjeli ovdje. Dodali su da mora biti star nekoliko godina.

Zajedno sa Tošićevim komšijama pričamo i o “Severinom incidentu”, koji se dogodio kada je hrvatska pevačica Jeleni poslala privatno pismo iz kojeg je postalo jasno da je Duško pokušao da stupi u vezu sa njenim flertom. Smatraju da su mediji preuveličali cijeli slučaj. – Mediji vole da malo navijaju. Mislimo da Dusco nije imao namjeru da zavede Severinu. Uvereni smo da je dobar čovek i nemamo razloga da mislimo drugačije – zaključio je naš sagovornik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here