Mira Kosovka, omiljena zvezda Jugoslavije, nažalost se suočila s teškom sudbinom, i njeni obožavaoci nisu mogli da je spasu. Nakon niza nesrećnih događaja, Mira je odlučila da ostavi prošlost iza sebe i preseli se u daleku Australiju, gde je živela skoro dvadeset godina.

  • Godina 1999. za nju je donijela niz razarajućih događaja, uključujući duboku obiteljsku tragediju i preranu smrt njezina brata blizanca. Ovi uznemirujući događaji privukli su značajnu pozornost medija. Među ovim srcedrapajućim vijestima, najutjecajnija je bila tragičan gubitak moje majke. Nažalost, bilo je pojedinaca koji su izmislili lažnu priču, tvrdeći da su je ubili Albanci i sugerirajući da sam odrastao bez majke, isključivo u društvu oca i brata.

Iskrivljenje stvarnosti duboko je uznemirujuće jer me navodi da razmislim o svom odgoju. Kad se ponovno osvrnem na te mučne trenutke, mogu pouzdano tvrditi da se u životu nisam suočio s izazovima vrijednim pažnje, suprotno onome što bi novinari mogli insinuirati. Jedini nepovoljni element, ako uopće postoji, sastojao se od sporadičnih svađa potaknutih pretjeranom konzumacijom alkohola. Osim toga, sve ostalo ostaje u pozitivnom stanju.

Pronalaženje unutarnjeg mira uvijek mi je bilo od najveće važnosti. Unatoč brojnim preprekama koje su mi se našle na putu, donio sam svjesnu odluku preuzeti svoj teret i zadržati svoju otpornost, odbijajući dopustiti da me nevolja slomi. To su bili osjećaji koje je Mira izrazila prije nekoliko godina. Koje su okolnosti navele Miru da krene na put u daleku Australiju? Tijekom tog razdoblja, Mira je ispričala kako su je teškoće s kojima se suočavala natjerale da ode.

Cijela njezina obitelj potražila je utočište u Đakovici, a financijska su sredstva bila oskudna, pa se nitko nije mogao raspitati za njezino dobro. Kada su joj se obratili pojedinci iz Australije s upitom o željenoj plaći, Mira je odgovorila jednostavnim pitanjem: “Što nudite?” U vrijeme financijske borbe i sto maraka je imalo značajnu vrijednost. Tako je Mira donijela odluku otići i krenuti iznova u Australiji. Ne samo da je podnijela gubitak majke, nego je i smrt njezina brata blizanca duboko utjecala na nju, navodeći je da napusti svoju strast prema glazbi.

Tijekom intervjua pjevačica je izjavila da pjevanje više ne pruža utjehu niti prednost. Smrt njezina brata i sestre imala je dubok utjecaj, što je rezultiralo dubokom prazninom koja i sada postoji. Njezin je brat uvijek bio sretan svjedočeći njezinoj sreći i sjaju, od milja je nazivajući “moj crni labud”. Nakon njegove smrti doživjela je emocionalnu obamrlost i okrenula se alkoholu u nadi da će pronaći predah.

Nakon što je stupila u brak s kolegom Brankom Višnjićem, spremno je prigrlila partnerstvo koje će zamršeno ispreplesti njihov osobni i profesionalni život. Iako je njihov službeni bračni status trajao tek 11 mjeseci, Mira i Branko živjeli su u izvanbračnoj zajednici više od sedam godina prije nego što su na kraju odlučili raskinuti svoju vezu. Tijekom tog vremena mediji su kružili glasinama da je Brankova navodna ljubavna veza s Vesnom Zmijanac uzrok njihovog razvoda.

Kao odgovor na skandalozne optužbe, Branko je bio prisiljen javno demantirati tvrdnje svoje bivše supruge o vezi s njihovom kolegicom Vesnom Zmijanac, o kojima je Svet pisao 1997. godine. Frustriran okolnostima, Branko se našao u nedoumici je li mu doista suđena sudbina. trenutni put kojim je kročio. Osjećao se kao da je neprestano suočen s preprekama koje su kočile njegov napredak, onemogućavale mu da postigne uspjeh i ispuni svoje glazbene težnje.

Njegovu karijeru muče izazovi koji nemaju nikakve veze s glazbom, a koji samo pogoršavaju njegovo nezadovoljstvo. Iako mi nije opušteno razgovarati o određenim temama i incidentima, trudim se zaštititi svoj osobni život najbolje što mogu. Izvor ove informacije je dobro poznat, jer je moja bivša supruga Mira Kosovka dala ove izjave u više publikacija.

Želim jasno dati do znanja da nemam namjeru ulaziti u bilo kakvu raspravu. Umjesto toga, želio bih uputiti svoje najbolje želje svojoj bivšoj ženi. Oboje imamo karijere u istoj industriji i iskreno se nadam da će ona postići veliki uspjeh sa svojim novim albumom. Poznato je da suene nježne naravi i važno im je oprostiti povremene propuste u rasuđivanju. Moj  žjedini cilj je opovrgnuti sve tvrdnje o emotivnoj vezi s Vesnom Zmijanac”, poručio je Svetu. Iako je Vesna Zmijanac to stalno demantirala, i dalje kruže glasine o njezinoj navodnoj ljubavnoj vezi s Brankom, pjevačem s kojim je surađivala u duetu .

Priča bez ikakvog temelja dobila je veliki zamah, pa se stvorila lažna predodžba da su Vesnini postupci uzrok raspada Mirinog braka, dok je javnost ostala nesvjesna opovrgavanja. Branko Casanova je ime koje odzvanja mnoštvom pojedinaca. Više od trideset godina Branko se posvetio glazbi, osvojivši publiku svojim izuzetnim talentom. Prije nego što je krenuo na svoje glazbeno putovanje, postigao je veliki uspjeh kao sportaš, savladavši umjetnost karatea kroz rigorozne treninge i izvanredna postignuća. Uz vezu s kolegicom Mirom Kosovkom bio je romantično vezan s brojnim drugim pjevačicama, prenose mediji. Tvrdi da je tijekom života imao afere s nevjerojatnih tisuću žena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here