Aco Pejović i njegova supruga Biljana dijele sretan brak, blagoslovljen trima kćerkama Magdalenom, Marijom i Ivom.

U posljednje vrijeme šuška se o navodnoj nevjeri Aca Pejovića, no pjevač se konačno pozabavio tim problemom i jasno dao do znanja da ne mari za takve tračeve, jer je privržen isključivo supruzi. Bilo kakve izjave ili vijesti nimalo me ne uznemiruju, niti se dotiču moje obitelji.

Osnivanje moje obitelji ukorijenjeno je na čvrstim principima, toliko nepopustljivim da sumnjam da bi bilo kakvi pokušaji sabotiranja uspjeli”, izjavio je pjevač. Nadalje, otkrio je i odgovor svoje obitelji na takve primjedbe, rekavši: “Kada se okupimo na kući, nalazimo zabavu u ovim komentarima”, otkrio je tijekom gostovanja u emisiji “Eglam”.

Vrijedi spomenuti da su se Biljana i on vjenčali odmah nakon njezine mature, a često ističe neprocjenjivu podršku koju mu ona pruža u njihovim životima. Aco je bio potpuno shrvan kada je Biljana doživjela traumatično izljev krvi u mozak, ali je hrabro ostao pribran i pružio nepokolebljivu podršku supruzi u ovom izazovnom razdoblju. Pejović je i ranije naglašavao koliko je važno krenuti od prošlih iskustava i ostaviti ih iza sebe.

Izrazio je trenutačno stanje svoje supruge i odsutnost ikakvih problema. Uz Božju pomoć, oni mogu nastaviti. Ipak, Pejović priznaje da je ova situacija na njega duboko utjecala, bitno ga promijenila. Supruga i ja smo doživjeli značajne transformacije, prvenstveno u pogledu na naše profesionalne napore.

Naša percepcija svijeta doživio je potpuni obrat.. Prihvatili smo događaje koji su se odvijali u našem životu kao znak upozorenja da usvojimo sporiji tempo i promijenimo svoj način života.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here