Kako bi povećala sigurnost svojih građana, Vojska Srbije u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i sigurnosnim službama provodi mjere opreza i proaktivne inicijative.

Ministarstvo obrane (MORH) priopćilo je danas da je, sukladno zaključcima Vijeća za nacionalnu sigurnost, primjetno pojačano prisustvo patrola vojne policije u većim gradovima, trgovačkim centrima, željezničkim kolodvorima, Beogradskom sajmu, i druga užurbana područja kao što su trgovi, parkovi i ulice. Kako se navodi u priopćenju Ministarstva obrane, Vojska Srbije, zajedno s Ministarstvom unutarnjih poslova i službama sigurnosti, poduzima proaktivne mjere i preventivne radnje u cilju povećanja sigurnosti građana, objekata i institucija u Republici Srbiji.

Zbog toga je pojačana prisutnost vojne policije u većim srpskim gradovima, posebno na trgovima, parkovima i ulicama, kao iu trgovačkim centrima, željezničkim kolodvorima, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mjestima. Osiguranje sigurnosti i dobrobiti građana je od najveće važnosti, a Vojska Srbije je spremna ispuniti svoje dužnosti utvrđene Ustavom, zakonima i odlukama državnog vrha.

Korištenjem svojih snaga i sredstava, u suradnji s drugim snagama sigurnosti, Vojska Srbije je posvećena jamčenju mirnog i sigurnog okruženja za sve građane Republike Srbije. Ova izjava služi kao konačna izjava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here